HUIDIGE PRODUCTIE

Olivier, Fagin & Rosa

Olivier, Fagin & Rosa is een eigenwijze bewerking van de musical Oliver! naar de roman Oliver Twist van Charles Dickens. Een traditionele kerstvertelling, waarin kommer en kwel zich per slot ten goede keert. De Kerstgedachte in woord en beeld.

In ons verhaal groeit de weesjongen Olivier op als adoptiekind in een samengesteld gezin, waarin een moeder en haar dochter Rosa en een vader en zijn zoon Karel. Vader behandelt de jongen slecht en is vals en veeleisend. Hij eist veel en biedt weinig. In een vlaag van wreedheid biedt hij de jongen aan als werknemer en sloof bij de plaatselijke doodgraver Karkasis, met zijn gierige vrouw en zijn verwende dochter Harry, die niet nalaat Olivier het leven zuur te maken. Aangespoord door pleegzusje Rosa loopt hij hier weg en belandt bij de armlastige bende van de oude landloper Fagin, in een kraakpand aan de rand van de stad. 

Zowel de valse vader als de doodgraver doen verwoede pogingen om Olivier terug te vinden. Als ook de boef Bill Sikes zich met de zaak gaat bemoeien neemt de druk op de bende toe en stijgt de wanhoop. En dat terwijl de Kerst nadert. Gelukkig zijn daar ook Nancy, de lieftallige dochter van Sikes, de dappere Rosa en haar moeder en ook een mysterieuze oma. Kunnen zij Olivier redden van een afschuwelijk noodlot? Of toch niet? Hoe dan ook, stijgt de spanning tot grote hoogte. 

Een prachtig Kerstverhaal, ingeleefd gespeeld door kinderen en volwassenen en (semi)professionals en met schitterend muziek, voor de gelegenheid in meerstemmige zang gearrangeerd. Gegarandeerd leuk voor de hele familie in Kerstsfeer!

Voorstelling voor het

hele gezin die je niet

mag missen!

Het ultieme kerstgevoel

voor jong en oud.